Bloemen kopen Alkmaar

Bij Wim van Assem in Alkmaar koop je niet zomaar een bos bloemen. In deze bloembinderij vind je alleen het beste van het beste. De bloemen zijn vers, net als de ideeën. We gaan graag verder dan het standaard boeket. Het aanbod in potten en vazen is uniek en het team is oprecht geïnteresseerd. Wanneer men de winkel van Wim van Assem verlaat, is dat altijd met een waanzinnig boeket dat past als een huis. Wim maakt van bloemen kopen in Alkmaar een beleving.

Creaties die gelegenheden extra bijzonder maken
Bij Wim van Assem zetten we elke dag opnieuw alles op alles om de mooiste bloemcreaties te maken en onze klanten van het juiste advies te voorzien. Of dat nu voor een gewoon boeket is of voor creaties voor speciale gelegenheden. Zo realiseren we echt meerwaarde voor elke gelegenheid. Op uitvaarten, tijdens bruiloften en jubilea, tijdens evenementen, in etalages en andere bedrijfslocaties en bij onze opdrachtgevers thuis. De reden voor veel Alkmaarders om hun bloemen bij Wim van Assem te kopen.

Prachtige Alkmaarse locatie om bloemen te kopen
Bloembinderij Wim van Assem is gevestigd in d’Oude Stad in Alkmaar. In dit oudste ambachts- en winkelcentrum van de kaasstad is de sfeer gemoedelijk en het aanbod divers. De bloembinderij is omgeven door bijzondere boetieks, speciaalzaken en exclusieve kadowinkels. Hier kopen veel Alkmaarders en toeristen hun bloemen, kleding en kado’s. Nieuwsgierig geworden? Kom gewoon eens langs!

Wim van Assem in d'Oude Stad. Voor een écht bijzonder boeket, voor prachtige potten en vazen en voor persoonlijk advies. Voor het kopen van bloemen in Alkmaar gaat men naar Wim van Assem. Ontdek het zelf!

Wim van Assem in d'Oude Stad

voor een écht bijzonder boeket, voor prachtige potten en vazen en voor persoonlijk advies