Bloemenwinkel Alkmaar

In de Noord-Hollandse kaasstad Alkmaar zijn talloze goede bloemenwinkels te vinden. Het meest opvallend is die van Wim van Assem. Niet alleen vanwege de excentrieke, spannende en adembenemende boeketten, maar ook vanwege het ruime aanbod in potten en vazen. Van schitterend eenvoudig tot behoorlijk opvallend, het assortiment is zeer uitgebreid. Dat deze bloemenwinkel gevestigd is in een authentiek pand in een van de mooiste straten van Alkmaar draagt ook bij aan de beleving. In d’Oude Stad is het goed toeven!

Bezorging en abonnementen
Met een bloemenabonnement bij Wim van Assem genieten klanten elke dag van verse bloemen. De boeketten worden voor iedere klant apart naar wens in de Alkmaarse bloemenwinkel samengesteld. Kenmerkend voor het team van Wim van Assem is de oprechte interesse in de persoon of het bedrijf. Daarom staat er op elke tafel of balie van abonnementhouders een unieke creatie die perfect bij de opdrachtgever past. De boeketten worden door een eigen werknemer van Wim van Assem bezorgd. Dat geldt ook voor de boeketten die voor speciale gelegenheden in de Alkmaarse bloemenwinkel worden besteld.

In deze Alkmaarse bloemenwinkel kunnen klanten terecht voor:

  • verse boeketten en ander werk op maat
  • rouwwerk
  • abonnementen
  • net echt bloemen
  • potten en vazen

Bij Wim van Assem wordt vooral op gevoel gewerkt. We vragen onze opdrachtgevers naar hun voorkeuren, volgen de seizoenen en kiezen voor bijzondere vazen voor onze creaties. Of het nu om een simpel boeket gaat, de aankleding van een huwelijk, een trieste gebeurtenis, de aankleding van een evenement of een etalage of elke week iets moois op kantoor, de bloemenwinkel van Wim van Assem in Alkmaar zorgt voor de gewenste sfeer. 

De Alkmaarse bloemenwinkel Wim van Assem laat zich het best omschrijven als excentriek, spannend en adembenemend mooi. Ontdek het zelf!